El disseny gràfic sempre m’ha apassionat moltíssim. De fet, no recordo el primer dia que vaig posar-me davant d’un ordinador per estudiar les tècniques i teories del disseny.

 

 

Auto-didacta, vaig voler crear el meu estudi de disseny gràfic. Desprès de donar-hi molts tombs, finalment aquest va néixer en plena aparició de la crisis econòmica, a finals del 2008. Potser hagués pogut triar un millor moment pensareu, però jo penso que segurament no.

 

 

Els nostres objectius son ben senzills. La satisfacció del client en el producte entregat és la nostra prioritat, ens adaptem a les seves necessitats i al seu pressupost, oferint sempre un resultat de qualitat.

 

 

La nostra feina consisteix en oferir al client un seguiment de A a Z de la seva idea de negoci. Des d’un inici ens centrem en crear una marca d’empresa solida i ens comprometem a fer-ne el seguiment al llarg dels anys.

 

 

Primordialment, la nostra feina es basa en disseny gràfic i tot el que pugui anar relacionat, però també us podem assessorar en altres àmbits de la comunicació o visibilitat online. Una bona imatge val més que mil paraules.

 

 

Actualment, en el nostre despatx disposem de material d’impressió d’alta qualitat: un plotter de qualitat fotogràfica com és el model d’HP Z3200 per a poder realitzar proves materials als nostres clients.

 

 

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres, ja sigui omplint el formulari que trobareu a aquesta web, o bé per email a fusio@andorra.ad.